F Faten Mahmoud :: مسافر :: 16 أكتوبر 2017 #144 16 أكتوبر 2017 #144 اللبة أو القرصة......كم وحشنا مذاقها ....وبها رائحة سيناء.....
A Afaf Ahmadany :: مسافر :: 16 أكتوبر 2017 #145 16 أكتوبر 2017 #145 وبيعملوه هنا ف مرسي علم والشلاتين ومشهورين بيه جدا. وطعمه رااااائع. بيسمي هنا. جابوري
A Afaf Ahmadany :: مسافر :: 16 أكتوبر 2017 #146 16 أكتوبر 2017 #146 هيا بس طريقة تنفيضه بعد ماخرج من النار مش حلوه.. هنا بيحطوه علي صينيه ويتمسح بقماشه نضيفه
F Fathy Elmahallawy :: مسافر :: 16 أكتوبر 2017 #147 16 أكتوبر 2017 #147 جربته ف شمال سيناء وعملولي أكله اسمها لاصيمه طعمها جناااااان
P PH Mostafa El Sebaiey :: مسافر :: 16 أكتوبر 2017 #150 16 أكتوبر 2017 #150 اللبة بتاعت سيناء كويسة بس مش زي رقاق سوهاج و لا مشلتت قنا و لا بتاو المنيا... في النهاية كلها عجينة للغموز الفرن البلدي انظف و ارحم
اللبة بتاعت سيناء كويسة بس مش زي رقاق سوهاج و لا مشلتت قنا و لا بتاو المنيا... في النهاية كلها عجينة للغموز الفرن البلدي انظف و ارحم
م مها شعراوى :: مسافر :: 16 أكتوبر 2017 #152 16 أكتوبر 2017 #152 يعنى الراجل اتعمى ساعتين عشان ف الاخر يعمل عيش بالرمل