ناس كتير سألتنى على رحلتى فى الصين (تحديدا...

  • بادئ الموضوع بادئ الموضوع Rami Hesham
  • تاريخ البدء تاريخ البدء
معلش بعيد عن البوست بس ممكن حد يعمل منشن لأي ادمن في الجروب ويبقي شكرا جدا
 
بس انا مش معاك فى موضوع العصائر المعلبة لأن فى عصائر معلبة كتير كأنها فريش. ثانيا الأكل المنطقة بتاع شاوبى لو فيها محلات عرب كتير وممكن ب 30 أو 40 ارمبى تأكل اكل كويس جدا وفى مطاعم صينى حلال ب 20 ارمبى تأكل وجبة كاملة كويسة والمترو بتشحن الكرت وتستخدمه لحد مايخلص صلاحيته بتكون كبيرة جداا. للعلم انا كنت مقيم لمدة سنتين
 
الأكل بيختلف من مكان للتاني .. انا من اكتر الحاجات اللي عجبتني هناك العصير ﻷننا كنا بنشتري عصير البرتقال المعلب تحس انه فريش اصلا مش زي اللي هنا في مصر.
بالنسبة لرجلين الفراخ فكانت مشهورة جدا لدرجة ان كان فيه مطاعم صغيرة متخصصة فيها وكانت منتشرة بشكل غريب
الكلام ده كان في مدينة hangzhou
 
فعلا عصير البرتقال كان جيد جدا باللب بتاعه والكروت موجودة فى سفن الفن
 
الصين جميله جدا واكلهم جميل جدا جدا ودى كانت اكبر مفاجأه لينا ان اكلهم وفواكههم تحفه وعصير البرتقال بتاعهم مالوش حل
b0dEO_-HUG1izuRCCgrDBjaEwasFWW55.jpeg
 
انت علشان اول مره الأمل والشرب مش عارف فين
لكن مليانه حلال واكل جميل
يا ريت لو تشاركنا الأنشطة الي عملتها
 
اللى مرحش الصين مسافرش ، انا عشت احسن ٣ سنيين ف حياتى هناك بدرس و ان شاء الله راجع اكمل الدكتوراه .. اطيب شعب لازم و الله نتعلم منهم تحس انك ف قاره تانيه ...
 
يا جماعة انا كنت بكتب الجزء التانى
و كنت بدور على حاجات علشان الحاجات اللى معنديش تفاصيل ليها اتأكدلكم منها
لقيت ان بس الصفحة اللى كان فيها البوست راحت و راح معاها كل اللى كتبته :/

ف اعتذارى للجميع بكرة ان شاء الله هكتب الجزء التانى للمرة التانية :/
 
الlychee دى جميلة اوى مززة كدة بيتعمل منها ايس كريم فى أوربا و اعتقد بقوا يعملوها فى مصر
 
أعلى