انا واحد من الناس اللي مش بيفرق معاه الأكل...

  • بادئ الموضوع بادئ الموضوع Mahmoud Nunu
  • تاريخ البدء تاريخ البدء
شندوتش في القطر
هو بسطرمة و حاجات تانية، بس الطف حاجة انهم كانوا حاطين عين جمل، ليها حضور كده :D
sDmTnFVc99pdPTMLmkbMkb9iRhr1Cckf.jpeg
 
أنا بحب أجرب .. ومفيش حاجة حلال 100% فى اى بلد .. ده حتى البطاطس المحمرة فى المحلات اللى كاتبين فيها حلال بتبقى متحمرة فى دهن خنزير .
 
اكثر طبق بيحبوه تركيا الفاصوليا بس احلي فطار هناك القشطة بالعسل الكفته بقولوا عليها كباب كلها من حد في الشارع تجنن الشاورما حسب معظمها ناشف مش طري زينا
 
بص صلي ع اللي هيشفع فيك ... لو رحلتك صغيرة من اسبوعين لثلاثة خد معلبات فاصوليا وجبن وفول طبعا ومعاهم خبز ابيض الحاجات ديه تعمل تقريبا ٦ كيلو .ده ينفع في الفطار والعشاء و اي بلد فيها بيض جيبه واسلقه في البويلر بتاع الفندق افتح الغطا طبعا .او اشتري بويلر من مصر في واحد شعبي ب ٣٠ جنيه... وبعدين لو زنقك معاك وعايز تاكل هناك الدين يسر وكنت قريت رأي فقهي والله أعلم طبعا ابعد عن اي منتجات خنزير . بقدر الإمكان لأن حتى الخبز مضاف إليه زيوت خنزير المهم في كنتاكي و ماكدونالدز كل وسمي الله واستشهد .ابعد عن البيتزا كل البيبروني والستيك واللنشون والمفروم خنزير لان الخنزير أرخص اللحوم عندهم... وطبعا ركز في الأسماك لو عندك مكان تطبخ او مطاعم رخيصة....بالنسبة بقة لموضوع اللحمة اللي في الفاصوليا . اعتقد ان الأوردر بتاعك بدون لحمة فأنت صعبت عليه وحطهالك او كانت حته وقعة في شربة الفاصوليا . كان أولى تسيبها في الطبق وتسترزق بها قطة تدعيلك
 
طيب ليش العزاب كلو ! ما الفتوى بتقول الاكل من اهل الكتاب حلال خصوصي بالسفر و الشيوخ بيقولو سمي وكل لانو طريقة الدبح بالدول المتقدمة نفس طريقتنا بس ما بيسمو ف سمي و كل و كتير ناس بالدول الاجنبية ما بياكل خنزير و لا خمرة ف ما في غش خصوصي انو النبيذ غالي يعني ليش يخسر حالو ف المختصر تاكد من نظافة المكان و سمي وكل بدل من استغلالية المطاعم الحلال الي بيستغلونا ك مسلمين