N Noha Yehya Aliwa :: مسافر :: 30 سبتمبر 2017 #163 30 سبتمبر 2017 #163 Ahmed Taher e7na leh mansafersh bara 3ala l ghada bokra
N Noha Effat :: مسافر :: 30 سبتمبر 2017 #164 30 سبتمبر 2017 #164 انا رحت ايطاليا معجبنيش فيها الاكل خالص حتى البيتزا عندهم شكلها غريب واتصلت باختي من الطيارة وانا راجعة قولتلها انا هموت من الجوع اعمليلي صينية بطاطس باللحمة كنت عايشه على مخلل الخرشوف والجبن ومره اكلت فوتو تشيني معجبتنيش خالص
انا رحت ايطاليا معجبنيش فيها الاكل خالص حتى البيتزا عندهم شكلها غريب واتصلت باختي من الطيارة وانا راجعة قولتلها انا هموت من الجوع اعمليلي صينية بطاطس باللحمة كنت عايشه على مخلل الخرشوف والجبن ومره اكلت فوتو تشيني معجبتنيش خالص
D Dina Shawki Amer :: مسافر :: 30 سبتمبر 2017 #165 30 سبتمبر 2017 #165 Ahmed Shawky Amer. Abd ELhalim Mahmoud
D Dina Shawki Amer :: مسافر :: 30 سبتمبر 2017 #166 30 سبتمبر 2017 #166 الوافلز في امستردام و كل انواع الجبن
A Ahmed Ali :: مسافر :: 30 سبتمبر 2017 #170 30 سبتمبر 2017 #170 سألت عن الدهون المستخدمة في عمل المكرونة ولا لا ؟! لأن اللي اعرفه بيستخدموا دهن الخنزير في الطبخ !
M Mai Ahmed :: مسافر :: 30 سبتمبر 2017 #171 30 سبتمبر 2017 #171 Ramy Port Said فين اطباقك المغربية اثبت وجودك
E Eman Mohamed :: مسافر :: 30 سبتمبر 2017 #174 30 سبتمبر 2017 #174 خليت ريقي يجري وهقوم اعمل مكرونه الوقتي والله
M Manal M. Fouda :: مسافر :: 30 سبتمبر 2017 #178 30 سبتمبر 2017 #178 مفيش حاجة في برلين وفيينا ينوبكوا ثواب في اختكوا الجعانة
M Mohamed Elshabacy :: مسافر :: 30 سبتمبر 2017 #179 30 سبتمبر 2017 #179 سوشي عشق لاينتهي كوريا الجنوبية