اكلات المصريين ف اوروبا الاكل المصري...

  • بادئ الموضوع بادئ الموضوع Ahmed Esam
  • تاريخ البدء تاريخ البدء
A

Ahmed Esam

:: مسافر ::
اكلات المصريين ف اوروبا

الاكل المصري جامد..اه...متميز...يمكن ....بس انك تلاقي الاكل المصري ع انه اكله اوروبية....ايوة زمبؤلك كدة

١- الفسيخ

ايوة...الفسيخ....السويد بياكلوة عادي....تقليدي زينا....بس مش ف نبروه.... بياكلوة بالعيش والبطاطس
بوري مملح لمدة ٦ شهور ....ريحة بقي انسي....اتعزمت عليه من يومين......ومقدرتش
اسمه بالسويديSurstromming

٢- المحشي
اكله يونانية كمان اسمهاGreek Gemista

٣- الرز باللبن
اكله بريطانية كمان اسمها
British Rice Pudding

٤- المخلل المصري
بيتعمل ف اليابان بنفس الطريقة واسمه
Japanese Kyuri Zuke
eGI03oIOgsm611E7he8TPG9uLcfAjArY.jpeg
 
الفسيخ بيتباع في هولندا برده بس علي انضف شوية ممكن اقرب اكتر للرنجة.. و الرز بلبن موجود في كل حته في العالم تقريبا
 
طريقة تمليحه في السويد مختلفة تماما عن مصر ... هم بيحطوه في براميل مياه لغاية التخمر . احنا بنملحه في براميل ملح والمصريين القدماء كانوا بيملحوه بملح وبيدفنوه في التراب في الشمس