ليه تهاجر لأستراليا. ١- النظام الصحي مجاني و...

  • بادئ الموضوع بادئ الموضوع Mohamed Khattab
  • تاريخ البدء تاريخ البدء
M

Mohamed Khattab

:: مسافر ::
ليه تهاجر لأستراليا.
١- النظام الصحي مجاني و من افضل انواع التأمين الصحي علي مستوي العالم اول ما بيكون معاك أقامه دائمه ما بتدفعش فلوس في العلاج. في دول تانيه لازم تشتغل عشان تاخد علاج مجاني.
٢- التعليم الأساسي من افضل الدول في التعليم الأساسي و مجاني علي مستوي العالم. المدارس نفسها بتقام علي مساحات رهيبه عشان تسمح بممارسة الأنشطة المختلفه.
٣- التعليم الجامعي هو غير مجاني بس يحق للطالب الأسترالي حصول قرض من البنك الدراسه في اي جامعه استراليه و السداد بعد الحصول علي عمل.
٤- الطرق في أستراليا من اعلي و انضف الطرق علي مستوي العالم.
٥- الأمن و الأمان كفايه انك تعرف ان ممنوع حمل السلاح في أستراليا و لو حد قتل حد تاني بتنزل في الأخبار بالأيام كأنه حدث العام. لان ده شي هما مش متعودين عليه هنا.
٦- الاماكن العامه سواء للأشخاص او الاطفال للخروج و التنزه و لعب الرياضه متاح و بكثره.
٧- الهدوء و المناظر الطبيعيه أستراليا يوجد فيها تنوع بيء و حيوانات نادره و مش موجوده غير في أستراليا.
٨- تربيه الاطفال في جو من تحمل المسؤولية و الاحساس بالمشاركة في مجتمعهم.
٩- لو بتحب المغامره و انك تعمل كامب ده متاح جدا في أستراليا بسبب الغابات و الصحراء و الشواطي الرائعه.
١٠- الجواز السفر الأسترالي من اقوي جوازات السفر في العالم بيسمحلك تقريبا انك تسافر العالم كله بدون ترتيبات للسفر معقده.
١١- أستراليا يعني العدل في انك تلاقي شغل بنفس الفرص المتاحه لغيرك بدون واسطه و لا محسوبيه.
١٢- دخل الفرد في مستوي محترم و كل ما تتعب اكتر تكسب اكتر.
١٣- امكانيه تغيير مجال شغلك في اي وقت و في اي سن بدون اي قيود.
١٤- مفيش شغلانه عيب و لا قليله اجتماعيا.
١٥- دخول الأفراد علي حسب الجهد المبذول في الشغل او في تعلم الشغل.