A Ahmed Omar Siwa :: مسافر :: 15 سبتمبر 2017 #83 15 سبتمبر 2017 #83 حكاية بوكينج دي انا مش مقتنع بيها في سيوه الصراحه لحد دلوقتي لأن في فنادق كتير محترمه وجميله جدا مش موجوده في بوكينج
حكاية بوكينج دي انا مش مقتنع بيها في سيوه الصراحه لحد دلوقتي لأن في فنادق كتير محترمه وجميله جدا مش موجوده في بوكينج
M Mostafa Sasa :: مسافر :: 15 سبتمبر 2017 #86 15 سبتمبر 2017 #86 انا برضه كنت هناك من شهر 8 بس متبصتش خالص .. ده مكان اخره عزلة او استجمام و هو 3 ايام بعد كدا هتقلب بملل ..السوال بقى انتى اتبسطى ؟!
انا برضه كنت هناك من شهر 8 بس متبصتش خالص .. ده مكان اخره عزلة او استجمام و هو 3 ايام بعد كدا هتقلب بملل ..السوال بقى انتى اتبسطى ؟!
A Amr Kamel Seleem :: مسافر :: 15 سبتمبر 2017 #94 15 سبتمبر 2017 #94 مكان رائع فعلا ... أنا زرته من 19 سنة بعد ما خلصت جيش ... الجو جاف جدا جدا ..سبحان الله يعتبر مشفى طبيعى لكل أمراض حساسية الصدر و التنفس ... ذكريات حلوة
مكان رائع فعلا ... أنا زرته من 19 سنة بعد ما خلصت جيش ... الجو جاف جدا جدا ..سبحان الله يعتبر مشفى طبيعى لكل أمراض حساسية الصدر و التنفس ... ذكريات حلوة