لأصحاب الخبره.انا في بريطانيا وبحجز فندق في...

  • بادئ الموضوع بادئ الموضوع Mido Mf
  • تاريخ البدء تاريخ البدء
M

Mido Mf

:: مسافر ::
لأصحاب الخبره.انا في بريطانيا وبحجز فندق في الغردقة ليا ولمراتي وأولادي في مصر.صاحبي بيقول الفنادق مبنوافقش عشان مراتي جواز السفر بتاعها مصري.لو حد عنده معلومة يبقي مشكور.
شكرا
 
انت بتحجز الغرف علي اسمك عادي سواء مصري او انجليزي و فالفندق ال check in بياخدو جوازاتكو أو بطايقكو و القسيمه لو مصريين و خلاص
 
الحجز سهل مفهوش مشكلة بس انت عارف عقدت الخواجه عشان انا بححز بباسبور اجنبي مراتي باسبور مصري صاحبي كان شغال في السياحة وقالي انها حصلت قدامه وكانو في مصر بيرفضو ان واحد يحجز من بره له ولاخوه بس مش عارف مراته بقا.
 
الفنادق في مصر مش بتوافق على الحجوزات دي لو انت مثلاً جايب الحجز ده و انت في مصر أصلا و معكش إقامة أو جنسية.
 
انا بحجز بالبطاقة كمصري و بدفع بالمصري و لا اظهر جواز سفري و رغم ان بطاقتي منتهيه الصلاحيه ...و دائماً في المطار بقدمها مع جواز السفر لإثبات أني مصري الأصل و دائماً الضابط يطلب مني تجديدها و فات عليها حوالي ٦ او ٧ سنوات و معنديش مشكله حتي لو مراتي و أولادي معي أمريكان الجنسيه ... معنديش مشكله