بعد اذنكم استفسار ضروري.. انا مسافرة الهند في الصيف في عمل تطوع مع منظمة...

  • بادئ الموضوع بادئ الموضوع Lulu Kurdi
  • تاريخ البدء تاريخ البدء
L

Lulu Kurdi

:: مسافر ::
بعد اذنكم استفسار ضروري.. انا مسافرة الهند في الصيف في عمل تطوع مع منظمة AIESEC و هسافر مدينة اسمها بوبانسوار .. المهم بحاول اعرف المطاعم الكويسة في المدينة دي و الحلال بعمل سيرش ع النت مش بيطلعلي المطاعم فأعمل ايه في ابلكيشن معين احمله و لا اتصرف ازاي ؟؟؟
 
طيب لو ماسفرتيش معاهم قبل كده حطي فبالك إن ممكن جدا السكن يكون 16 واحد في غرفة وممكن يكون مرتبة وممكن تضطري تسكني برة على حسابك وممكن ميكنش فيه أكل كمان.
الجماعة دول مش قد كلامهم.
الكلام ده عن ناس معرفة راحوا الهند معاهم.
 
ممكن اسئلك سؤال معلش
انتي قدمتي في Aiesec قبل كده و قدمتي ازاي و الرحله اتكلفت عليكي كام تقريبا
 
طيب ايه رأيكم عموما في Aiesec ؟ في واحد قالي هيطلعني اوكرانيا .. المسأله مش فال fees اللي بتدفع هنا ولا تمن الاكل و الشرب و التنقلات هناك لكن مسأله الالتزام بالكلام مخوفاني من ناحية السكن و الوجبه اللي المفروض من ضمن البرنامج بتاعهم ... لو حد عندو تجربه ممكن يفيدني
 
الهند فيها مسلمين كتير. و الاكل الحلال مبيبقاش غير عند المطاعم اللي اصحابها مسلمين. هتلاقي هندوس كتير تسأليهم الاكل حلال ولا لأ و هيأكدوا انه حلال مع انه مش حلال. تعرفي المسلم منين؟ تسأليه عن اسمه و فيه عندهم أسماء مشهورة للمسلمين زي اي اسم فيه خان او أكبر أو هتلاقي اسماءنا العربية بس بنظقهم هم.