
صنيه سبانخ بالبيض
واللحم المفروم


صنيه السبانخ باللحم المفروم والبيض
***************************

سبانخ + طماطم
لحم مفروم + بصل + ثوم
بيض + زبده
التوابل : ملح + فلفل ابيض + بهار لحم + كزبره ناشفه + زعتر

لو في سبانخ بايته من اليوم السابق
ممكن نعمل منها الصنف ده
نغسل السبانخ ونقطع الورق ونشوحها
مع قليل من التوابل في الزبده
ونضيف لها اللحم المفروم المعصج
ونقلبهم جيدا ونفرشهم في صنيه
ونضيف البيض من اعلي ونضع
شرائح الطماطم من اعلي وندخلها
الفرن لنكمل التسويه
مده تسويه البيض فقط لان باقي المكونات مستويه
ونخرجها وتقدم ساخنه وهي
من الوجبات المفيده جدا
التعديل الأخير بواسطة المشرف: