صنيه سبانخ بالبيض واللحم المفروم

أنغام الماضى

:: مسافر ::
15 يوليو 2010
846
0
0
40




OcRwzDi1sF6ZwYOmbBLmq_wU_P_UZlYl.gif



صنيه سبانخ بالبيض
واللحم المفروم

OcRwzDi1sF6ZwYOmbBLmq_wU_P_UZlYl.gif

OcRwzDi1sF6ZwYOmbBLmq_wU_P_UZlYl.jpeg

صنيه السبانخ باللحم المفروم والبيض
***************************
OcRwzDi1sF6ZwYOmbBLmq_wU_P_UZlYl.gif
سبانخ + طماطم
لحم مفروم + بصل + ثوم
بيض + زبده
التوابل : ملح + فلفل ابيض + بهار لحم + كزبره ناشفه + زعتر

OcRwzDi1sF6ZwYOmbBLmq_wU_P_UZlYl.gif
لو في سبانخ بايته من اليوم السابق
ممكن نعمل منها الصنف ده
نغسل السبانخ ونقطع الورق ونشوحها
مع قليل من التوابل في الزبده
ونضيف لها اللحم المفروم المعصج
ونقلبهم جيدا ونفرشهم في صنيه
ونضيف البيض من اعلي ونضع
شرائح الطماطم من اعلي وندخلها
الفرن لنكمل التسويه
مده تسويه البيض فقط لان باقي المكونات مستويه
ونخرجها وتقدم ساخنه وهي
من الوجبات المفيده جدا
40758.png
بالهنا والعافيه

 
التعديل الأخير بواسطة المشرف: